Välkommen till vår Crosskola

Vill du lära dig att köra motocross?
Då är MK Tranans crosskola rätt ställe att börja på!

Crosskola

Upplägget är att alla, oavsett ålder, är välkomna upp till och med 85cc 2-takt eller 150cc 4-takt. Målet är att alla ska kunna vara med och lära sig. Vi delar upp i grupper baserat på hastighet och erfarenhet. Vanligtvis brukar det bli en grupp på lilla banan och två grupper på stora. Det finns ingen undre åldersgräns men det är bra om du till exempel kan ta dig runt på lilla banans nedre slinga och vet var bromsen sitter. Om inte, så ordnar vi det ändå! 😊

Guldhjälm

Joel Svensson och Niclas Persson har även Guldhjälms utbildning att erbjuda under året. En Guldhjälms utbildning är inte bara till för dig som vill tävla. Utan ett väldigt bra komplement till din crossåkning och dina förälder får inblick i vad du gör när du tränar. Så tveka verkligen inte att gå denna utbildning.

Varmt välkommen in i gemenskapen!

Tillfällen & Priser

Vi siktar på att hitta 6-7 tillfällen på vårterminen och lika många på hösten. Vi håller sommaruppehåll ungefär samtidigt som skolorna har sommarlov. Kostnaden är 300kr per barn och termin. Observera att man måste vara medlem i klubben. Betalning sker via Cardskipper. Där fås en digital biljett som visas upp vid anmälan. Tillgång till Cardskipper och betalning fås genom familje-medlemskapet, som 2022 kostar 700kr per familj.